Liity vapaaehtoistoimintaan!

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, kuten olemalla apuna tapahtumien järjestämisessä tai kerhojen ohjaamisessa? Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella vapaaehtoisrekisteriin, niin olemme sinuun yhteydessä tulevista toiminnoista.

Vapaaehtoistoiminta ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään. Toiminta on täysin vapaaehtoista, ja voit osallistua toimintaan täysin oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan. Voit osallistua esimerkiksi vaikka kerran vuodessa, panoksesi on aina meille yhtä tärkeä riippumatta sen määrästä.

Yhdistys pitää vapaaehtoisista lakisääteistä rekisteriä. Tietoja ei luovuteta muiden käyttöön. Jäsenellä on oikeus tarkastaa itseään koskevat rekisterissä olevat tiedot.

Ilmoittautumalla vapaaehtoisrekisteriin et sitoudu mihinkään, vaan toimintaan osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista. Olemme sinuun yhteydessä tulevista toiminnoista valintojesi perusteella. Voit olla myös itse yhteydessä vapaaehtoistoimintaan liittyen [email protected] tai 044 978 6707.
Tähän kenttään voit kirjoittaa lisätietoa kiinnostuksestasi vapaaehtoistoimintaan.