Iltapäivä-
toiminta

Iltapäiväkerhot Höyhtyän Välkkeellä sekä Lintulammen koululla

Syksyllä 2022 alkaneen kouluremontin ajan Lintulammen koulun IP toimii väistötiloissa Oulunsuun koululla.

Toiminnastamme

Lintulammen asukasyhdistys ry toimii Oulun kaupungin palveluntuottajana lasten iltapäivätoiminnassa. Iltapäivätoimintaa koordinoi Oulun kaupungin nuorisopalvelut. Lisätietoa iltapäivätoiminnan koordinoinnista: https://www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/aamu-ja-iltapaivatoiminta.

Iltapäivätoiminta on 1. – 2.- sekä erityiseen tukeen oikeutetuille 3. – 10 -luokkalaisille. Toimintaa järjestetään ma – pe klo 11 – 16.30 välisenä aikana. Iltapäivätoiminta tukee kodin ja koulun kasvatustyötä. Tarkoituksena on tarjota lapsille viihtyisä ja turvallinen paikka koulupäivän jälkeen. Lapsille tarjotaan iltapäiväkerhossa välipala.

Otamme kaikki lapset mukaan mm. leikkien ja välipalojen suunnitteluun. Lapset saavat vuorollaan esittää esim. yhteistä ulkoleikkiä. Korostamme ryhmähenkeä ja rohkaisemme uusien asioiden kokeiluun.

Liikunnassa on kuukausittain vaihtuva teema. Teemme retkiä puistoihin ja lähiympäristöön. Yhteisinä hetkinä on mm. tietovisoja, bingoa ja levyraatia. Lapset saavat halutessaan tehdä myös omia esityksiään.

Vanhemmat saavat tiedon tulevista retkistä ym. tapahtumista kuukausitiedotteesta. Tavoitteenamme on avoin ja vuorovaikutteinen yhteistyö vanhempien kanssa.

Järjestämme 1. 3. -luokkalaisille päiväleirit Välkkeellä syys-, hiihto- ja kesälomilla. Leireistä ja niille ilmoittautumisesta tiedotetaan niiden ollessa ajankohtaisia – seuraa tiedotusta kanavillamme.

Yhteystiedot

Mari Villa (vastuuohjaaja)

p. 044 235 1797
[email protected]

Lintulammen koulun IP

p. 044 239 6056
[email protected]

Välkkeen IP

p. 044 730 0298
[email protected]