Seuraava Uusi Polku -valmentava työkokeilu järjestetään 17.4.-16.5.2023!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.3.2023.

Valmentavassa työkokeilussa tunnistetaan ja vahvistetaan omia vahvuuksia, vuorovaikutustaitoja ja osaamista, selkiytetään urasuunnitelmia ja tutustutaan erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin. Asiakaspalvelua voi kokeilla ikäihmisten palveluissa ja liikuntaryhmien ohjaamisessa, iltapäiväkerhossa tai salityöntekijänä lounasravintolassa. Lisäksi voidaan käydä tutustumassa muihin työpaikkoihin osallistujien kiinnostuksen mukaan. Työkokeilun aikana voi olla mahdollisuus suorittaa korttikoulutuksia, esim. hygieniapassi tai EA1.

Voit tulla mukaan valmentavaan työkokeiluun, jos kuulut johonkin seuraavista kohderyhmistä:

  • alle 30-vuotias työtön
  • yli 50-vuotias pitkäaikaistyötön
  • pitkäaikaistyötön
  • työtön maahanmuuttaja
  • työtön osatyökykyinen

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan sellaisena kuin olet! Ilmoittautumiset ja lisätiedot puhelimitse tai sähköpostitse Sanna Pitkäseltä ([email protected], p. 044 987 7925). Lisätietoja voi myös pyytää Tarja Pietarilalta ([email protected], p. 044 012 7088).

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi