Ilmoittaudu mukaan liikunta ja arkiavustaminen valmentavaan työkokeiluun! Työkokeilu järjestetään 16.3.-15.4.2023, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kolme. Ilmoittaudu mukaan 1.3. mennessä sähköpostitse tai puhelimitse: Sanna Pitkänen ([email protected], 044 987 7925) tai Tarja Pietarila ([email protected], 044 012 7088)

Liikunta ja arkiavustaminen valmentavan työkokeilun teemallisia sisältöjä ovat mm. hyvinvointiaktiivisuus, liikunta, ergonomia, aseptiikka ja toimintakyky. Jakson aikana on mahdollista suorittaa hygieniapassi ja EA1-koulutus. Käytännön työtehtäviä pääsee kokeilemaan ikäihmisten kuntouttavassa liikunnassa ja arkiavustamisessa, sekä liikunta- ja viriketoimintaryhmissä.

Valmentava työkokeilu sopii erityisen hyvin uutena alalle tuleville!

Voit ilmoittautua mukaan, mikäli kuulut johonkin seuraavista kohderyhmistä:
-työtön alle 30-vuotias
-työtön osatyökykyinen
-työtön maahanmuuttaja
-yli 50-vuotias pitkäaikaistyötön
-muun ikäinen pitkäaikaistyötön
-lomautettu työtön työnhakija

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi