Höyhtyän Välkkeellä ti 10.1. klo 18

HANNUN ELÄINLAPSET – KUVALAULUJA JA LAULUKUVIA
Soivan Siilin lauluja Hannu Hautalan luontokuviin

Hannun eläinlapset – kuvalauluja ja laulukuvia on soiva valokuvanäyttely. Mestariluontokuvaaja Hannu Hautalan eläinlapsikuvat on ripustettu suurina kangastulosteina pyörivälle pyykkitelineelle. Soivan Siilin Kyösti ja Markus laulavat kuviin säveltämiään pieniä eläinlauluja, pyörittelevät telinettä ja keräävät valokuvapyykkejä naruilta sitä mukaa kun kuvitettu konsertti etenee. Välillä pysähdytään aivan liikkumattomana paikoilleen, kuin eläimet suojautuessaan vaaroilta, tai kuin luontokuvaaja, joka odottaa sopivaa hetkeä kuvan ottamiselle. Sitten aivan yhtäkkiä Soivan Siilin laulavat pyykkipojat intoutuvatkin villiin hölökyttelyyn ensiaskeleitaan ottavan eläinlapsen tapaan.

Esityksen kaikki kuvat ovat Hannu Hautalan ottamia. Hannu on myös mukana kertojan äänenä. Esityksen kesto on 30 minuuttia.