Kolmenkympin aluenopeusrajoitus Höyhtyälle

Lokakuun Lintulammen Sanomat on myös verkossa, klikkaa kantta
15.10.2018
Kaukovainion kirjaston muskarit jatkuvat jälleen!
15.2.2019

Asukasyhdistyksen yhteydenotto vaikutti – kolmenkympin nopeusrajoitus Höyhtyälle

30 kilometrin aluenopeusrajoitus Höyhtyälle

Koko Höyhtyän asuinalueelle on määrätty 30 kilometrin nopeusrajoitus. Rajoituksesta kertovat liikennemerkit ovat Nokelantien ja Joutsentien (kuvassa), Lintulammentien ja Latokartanontien ja Lintulammentien ja Sorsatien risteyksessä.

Lintulammen Sanomien lokakuun numerossa kiinnitettiin huomiota alueen liikenneturvallisuuteen. Otimme yhteyttä kaupungin liikenneinsinööri Erkki Martikaiseen ja nyt kuukautta myöhemmin Höyhtyän asuinalueen asuntokatujen nopeusrajoitus on 30 kilometriä tunnissa.

Asukasyhdistys toivoo autoilijoiden hoksaavan uudet liikennemerkit ja noudattavan nopeusrajoitusta kaikkien liikenteessä olijoiden turvallisuuden lisäämiseksi.

Lintulammen asukasyhdistys ry tekee Oulun kaupungille aloitteen Sorsatien nopeusrajoituksen laskemisesta nykyisestä 40:stä 30 kilometriin tunnissa.

Ajatus sai alkunsa alueen asukkaiden huolesta pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden turvallisuudesta kohdassa, jossa Sorsapuiston ohi menevä kevyenliikenteenväylä ylittää Sorsatien.

Reagoimme asukasyhdistyksenä asiaan ja nyt aluenopeusrajoitus on astunut voimaan. Alueen asukkaiden edustaja ja äänitorvi Lintulammen asukasyhdistys toivottaa turvallista matkaa pyöräilijöille, jalankulkijoille ja kaikille liikkumisen apuvälineitä käyttäville, myös autoilijoille.

 

Tätä Lintulammen Sanomien kantta klikkaamalla voit lukea lokakuisen numeromme. Kevennä kaasujalkaa -juttu löytyy lehden sivulta 3.

Vastaa

Font Resize