Mainosta klikkaamalla voit lukaista tuoreen Lintulammen Sanomat, jossa muun muassa mukavia muisteluita kahdenkymmenen vuoden taipaleelta.

Höyhtyän Välkkeen taustalla oleva Lintulammen asukastupa täyttää mukavan pyöreät 20 vuotta tiistaina 7.11. Juhlat alkavat kello 14, joissa parhaimpien perinteiden mukaan on tarjolla sekä suun että sielun ravintoa.  Juhlapuheen pitää asukasyhdistyksen puheenjohtaja Tuija Pohjola, luvassa on myös kuvallisia muisteloita toiminnan varrelta. Musiikkitarjonta on juhlan mukaan korkeatasoinen, viulisti Silja Lassilaa säestää Välkkeen luottomuusikko, dir.mus Pertti Haipola. Kakkukahvitarjoilun lomassa sana on vapaa ja muisteluille annetaan sijaa. Olet tervetullut juhlimaan kansalaistoiminnan kahta vuosikymmentä Lintulammen asukastuvalla osoitteessa Latokartanontie 1, 90150 Oulu. Mainosta klikkaamalla voit lukaista tuoreen Lintulammen Sanomat, jossa muun muassa mukavia muisteluita kahdenkymmenen vuoden taipaleelta.

Presidentti Tarja Halosen vierailu kesällä 2000 kuuluu Lintulammen asukastuvan ikimuistoisiin hetkiin.

Juhlan tähtiesiintyjä Silja Lassila on oululainen viulisti, joka on suorittanut diplominsa Pietarin N.A.Rimsky-Korsakov –konservatoriossa. Hän on työskennellyt monipuolisesti mm. Suomen suurimmissa sinfoniaorkestereissa ja ulkomailla. Hän on toiminut myös viulunsoitonopettajana.