Lintulammen asukasyhdistyksen työpaikkaohjaajat Johanna Halonen ja Pentti Lotvonen palkittiin Oulun seudun ammattiopiston OSAO:n Oppisopimusyksikön ammattitaidon sadonkorjuujuhlassa elokuun lopulla Oulussa. Yhdistyksen oppisopimuskoulutuksen laatua, etenkin hyvää työpaikkaohjausta on kehuttu laajasti. Nyt kehut konkretisoituivat henkilökohtaisiksi palkinnoiksi.

Johanna Halosen palkitsemisen perusteena mainittiin, että Halonen on opiskellut itse oppisopimuksella lähihoitajaksi.  Valmistumisen jälkeen hän on toiminut ansiokkaasti työpaikkakouluttajana opiskelijoita ohjaten.  Yhteistyö on ollut hedelmällistä ja työpaikkakouluttajana Johanna on saanut palautetta ansiokkaasta opiskelijoiden ohjauksesta.

Pentti Lotvosen palkinnon perusteina on Lotvosen oma opiskelu lähihoitajaksi oppisopimuksella ja jatkaminen tämän jälkeen työpaikkakouluttajana.  Pentti on toiminut työpaikkakouluttajana jo useiden vuosien ajan ja hoitanut tehtäväänsä ansiokkaasti.  Yhteistyö on ollut helppoa ja opiskelijat ovat saaneet hyvää ohjausta opintoihinsa.

Lintulammen asukasyhdistys ja Höyhtyän Välke onnittelee palkittuja työntekijöitään!

OSAO:n oppisopimusyksikön Ammattitaidon satokauden juhlassa palkittiin ansioituneita opiskelijoita, työnantajia, työpaikkakouluttajia ja kehittäjäkumppaneita. Työpaikkakouluttajina palkittiin Lintulammen asukasyhdistyksen Johanna Halonen, eturivissä toinen oikealta ja Pentti Lotvonen, eturivin keskellä. (Kuva: Jouni Ylisuutari, OSAO)