Joulutunnelmaa luomassa Pertti Haipola. Karjasillan kirkon uruissa taas tiistaina 20.12. kello 13 alkaen.

Joulutunnelmaa luomassa Pertti Haipola. Karjasillan kirkon uruissa taas tiistaina 20.12. kello 13 alkaen.

 

Höyhtyän Välkkeen jouluaika 2016

 

Välkkeen jouluaikaa värittää käynnissä oleva laajennus. Koko talo on suljettuna kolme viikkoa vuodenvaihteesta alkaen. Remontin takia suljemme Höyhtyän Välkkeen 30.12. alkaen 22.1. 2017 saakka. Laajennuksessa vastaanottotiloja laajennetaan ja äänieristystä parannetaan.  Välkkeen vastaanotto on suljettuna joulukeskityksen ja remontin takia 19.12.2016 – 22.1.2017.

Puurojuhlaa vietetään torstaina 8.12. kello 11-14. Maksuttoman joulupuuro- ja kahvitarjoilun lisäksi Välkkeen väkeä tervehtii pastori Kimmo Kieksi Karjasillan seurakunnasta ja Ynnin Tiernapojat. Jouluisia lauluja laulamme yhdessä Pertti Haipolan johdolla.

Vammaisasiakkaiden pikkujoulu järjestetään 15.12. kello 16.30.

Perinteistä Hiirosenkodin joulujuhlaa asukkaille ja omaisille vietetään Hiirosen juhlasalissa perjantaina 16.12. kello 13. Pastori Kimmo Kieksi tuo Karjasillan seurakunnan tervehdyksen juhlaan, jossa esiintyvät Merikotkan päiväkodin lapset ja Kalevi Ilkka.

Höyhtyän Välkkeen yksinäisten jouluateria tarjotaan lauantaina 17.12. kello 12-14. Ateria on maksuton, mutta ennakkoilmoittautuminen Välkkeen keittiölle on välttjouluaika_2016ämätön.

Joulun juhlasesongin huipentaa Karjasillan kirkossa tiistaina 20.12. kello 13 järjestettävä Lintulammen joululaulut. Lauluja johdattelevat Kalevi Ilkka ja Pertti Haipola. Joulusaarnan pitää pastori Maija Hyvönen. Asukasyhdistys tarjoaa torttukahvit laulutilaisuuden jälkeen seurakuntasalissa.

Välkkeen joululounas perinteisine herkkuineen on tarjolla keskiviikkona 21.12. kello 11-14. Juhlavan lounaan hinta on 7 euroa.