Elotorin 2016 tungosta

Tänä vuonna Caritaksen sisätiloissa oli tunnelmaa ja tungosta enemmän kuin muinaisella Tuiran asemalla. Höyhtyän Välkkeen väki kauppasi arpoja ja tarjoili kahvia ja nisua Caritaksen ja Tapiolan yhdyskäytävässä. Kuvassa etualalla kirjoittaja Eero Tervonen.

Elotori 2016 tarjosi herkkuja suuhun ja mielelle

Caritas-keskuksen tiloissa 16.8. järjestetty Elotori tarjosi jälleen monipuolisen kattauksen. Sisätiloihin sateelta ja navakalta viimalta suojaan siirretty juhla kokosi paitsi runsaasti Caritas-keskuksen asukkaita, myös Elotori-onnikan tuomia vieraita Hiirosenkodilta ja Höyhtyän palvelukeskuksesta.

Juhlan avasi Karjasillan seurakunnan kirkkoherra Juhani Lavanko, jonka saarnan jälkeen esiintymislavan valtasivat hurmaava Stella-klovni säestäjänsä Pertti Haipolan kanssa. Elotoritunnelmaa nosti Haipolan johdattelema reipas yhteislaulu.

Kymmenkunta myyntipistettä tarjosi monipuolisia herkkuja ja käsitöitä. Lintulammen asukasyhdistyksen väki tarjoili tupaten täydessä Caritaksen ja Tapiolan yhdyskäytävässä kahvia ja myytiinhän siinä liki parisataa arpaa, joiden tuotto luovutettiin Yhteisvastuu-keräykseen.