Jalka kaasulta, pieniä liikenteessä!

EU-ruokakassijako 24.8. klo 12 Kaukovainion kappelilla
8.8.2016
Pokémonin metsästystä Lintulammella
9.8.2016

Koulujen alkaessa  autoilijoiden tulee pudottaa ajonopeutta ja katsella tarkasti, sillä ekaluokkalaisten ajatus ei välttämättä pysy liikenteessä. Etualalla pyöräilevä Konsta Ryytty kävi tarkistamassa koulutien turvallisuutta äitinsä Heidi Kangasluoman, Lintulammen asukasyhdistyksen puheenjohtajan Tuija Pohjolan, pikkusisko Venlan ja asukasyhdistyksen toiminnanohjaaja Joni Meriläisen kanssa

Koulujen alkaessa autoilijoiden tulee pudottaa ajonopeutta ja katsella tarkasti, sillä ekaluokkalaisten ajatus ei välttämättä pysy liikenteessä. Etualalla pyöräilevä Konsta Ryytty kävi tarkistamassa koulutien turvallisuutta äitinsä Heidi Kangasluoman, Lintulammen asukasyhdistyksen puheenjohtajan Tuija Pohjolan, pikkusisko Venlan ja asukasyhdistyksen toiminnanohjaaja Joni Meriläisen kanssa

Jalka kaasulta, pieniä liikenteessä!

Lintulammen asukasyhdistys, Höyhtyän suuralueen yhteistyöryhmä ja Karjasillan asukasyhdistys turvaavat alueen koululaisten koulutietä 10.8. aamulla koulun alkaessa. Lintulammen asukasyhdistyksen vapaaehtoiset ja työntekijät päivystävät aamusta huomioliiveihin sonnustautuneina Lintulammen koulun läheisten risteysten ja suojateiden kohdilla.

Risteyksissä kirkasvärisissä liiveissä seisovat aikuiset pyrkivät siihen, että autoilevat ihmiset huomaisivat paremmin tietä ylittävät pienet koululaiset. Yhdistykset vetoavat autoilijoihin, että nämä nostavat jalkaa kaasupolkimella asuinalueilla.
 
Uusia ekaluokkalaisia astelee koulutielle Oulussa noin 2750, noin 150 enemmän kuin vuosi sitten.
Kuva ja teksti: Eero Tervonen

Vastaa

Font Resize