Lapsen etu? – Varhaiskasvatusilta 23.3.

Avustamisen perusteet -koulutus alkaa toukokuussa
16.2.2016
Välkkeen sydänviikko 18.-22.4.
8.4.2016

Lasten varhaiskasvatusoikeutta rajaava uusi varhaiskasvatuslaki astuu voimaan ensi elokuun alussa. Lintulammen asukasyhdistys järjestää alueellisen varhaiskasvatusillan Höyhtyän Välkkeessä keskiviikkona 23.3. kello 18 – 20.

Kutsumme alueen vanhempia osallistumaan keskustelutilaisuuteen. Olemme koonneet joukon oululaisesta varhaiskasvatuksesta vastaavia ja tietäviä henkilöitä keskustelemaan ja väittelemään keskenään, vastaamaan vanhempien kysymyksiin ja perheiden huoliin siitä, millaista varhaiskasvatusta Oulussa tarjotaan ensi syksystä lähtien.

Päättäjiä keskustelijoiden joukossa edustaa Oulun sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Matias Ojalehto ja virkamiesjohtoa Oulun varhaiskasvatusjohtaja Ulla Rissanen.

Varhaiskasvatuksen ja päivähoidon ammattilaisia edustavat Allinpuiston ja Lintulan päiväkotien johtaja Annukka Hulkkonen ja Mäntylä-Snellman päiväkodin johtaja Eija Salmi. Molemmat ovat työtehtäviensä ohella mukana Lintulammen asukasyhdistyksen aluetoimikunnassa. Varhaiskasvatuksen ammattilaisten, lastentarhanopettajien, ammattiliiton Lastentarhanopettajaliiton oululainen puheenjohtaja Anitta Pakanen ennättää paikalle noin kello 19 alkaen.

Keskustelun kapellimestarina toimii asukasyhdistyksen puheenjohtaja Tuija Pohjola. Asukasyhdistys tarjoaa kahvit kaikille lapsen edusta kiinnostuneille varhaiskasvatusiltaan osallistuville!

 

Vastaa

Font Resize