Asukaskokous Höyhtyän kehittämisestä 14.1. klo 14

Lintulammen Sanomat ilmiintyi
9.2.2016

Oulun yliopiston arkkitehtuurin tiedekunnan ja Hartela-Forum Oy:n oululaisille arkkitehtiopiskelijoille järjestämä ideakilpailu Karjasillan koulun ja lähialueen tulevasta maankäytöstä, toiminnoista ja täydennysrakentamisesta on ratkennut. Voittajaksi valittiin arkkitehtiopiskelija Senni Suhosen ehdotus ”Aura”.

Alueen asukkaat pääsevät sanomaan sanansa suunnitelmiin Höyhtyän Välkkeessä torstaina 14.1. kello 14 alkavassa minityöpajassa, jota isännöivät kaavoitusarkkitehti Jere Klami Oulun kaupungin asemakaavoituksesta ja alkuvuodesta 2015 kaupungin järjestämän innovatiivisen tontinluovutuskilpailun voittaneen Hartela-Forum Oy:n Matti Tarkiainen.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille ja oiva mahdollisuus esittää toiveita ja mielipiteitä alueen suunnitteluun. Tilaisuudessa on esillä kuvasuurennuksia arkkitehtiopiskelijoiden ideakilpailuehdotuksista. Tarjoamme osallistujille kahvit!

Viimeksi päivitetty ( 05.01.2016, 06:47 )

Vastaa

Font Resize