Mikä Höyhtyän Välke?

Höyhtyän Välkkeessä asiaton oleskelu on sallittu

Höyhtyän ostarin Höyhtyän Välkkeeseen ovat tervetulleita kaikki ruokailemaan, keskustelemaan tai muuten vain oleilemaan. Höyhtyän Välkkeessä tekevät yhteistyötä Lintulammen asukasyhdistys, lukuisat muut toimijat ja Oulun kaupunki.

Välkkeen hyvinvointipisteeseen voi tulla ilman ajanvarausta kello 11.30-13 . Tämän ajan ulkopuolella hoitaja ottaa vastaan ajanvarauksella tulevia potilaita. Hyvinvointipisteen palveluna ovat muun muassa  ompeleiden poisto, vitamiinipistosten antaminen, muistitestit ja erilaiset ohjaus- ja neuvontapalvelut. Hyvinvointipisteellä ei määrätä tai uusita lääkkeitä eikä varata aikoja muihin palveluihin. Lääkärinapua tarvitsevan on jatkossakin käännyttävä oman hyvinvointikeskuksensa puoleen.

Höyhtyän Välke järjestää  kerhoja ja retkiä. Viikkokalenterista voit lukea tämän viikon ohjelmiston. Ajankohtaisista uutisista näet tarkempaa ja ajankohtaista tietoa tapahtumista ja retkistä. Asukaslähtöisestä kerhotoiminnasta voit tiedustella tuvan henkilökunnalta.

Välkkeessä on päivittäin tarjolla kahvia ja pullaa. Kello 11:stä eteenpäin tarjoillaan omassa keittiössä valmistettu lounas. Lounasajat, hinnastot ja ruokalistat löydät täältä. Olohuoneessa voit lukea päivän Kalevan, Iltalehden tai Ilta-Sanomat.

Välkkeessä voit käyttää tietokonetta ja internettiä maksutta. Meillä on kaksi asiakaskäyttöön tarkoitettua tietokonetta, joista toisella voi tulostaa. Asukastuvalla voit myös ottaa valokopioita.

Kopioiden hinnat:
1-puolinen A4 0,20€ (Myös tulostus tietokoneelta)
2-puolinen A4 0,30€
1-puolinen A3 0,40€
2-puolinen A3 0,60€

Vapaaehtoistyö on osa asukastuvan ”arkityötä”, joka mahdollistaa tuvan monipuolisen palvelutarjonnan sekä tapahtumat ja retket alueen asukkaille. Vapaaehtoistoiminta voi olla esim. avustamista vanhusten kerhoissa ja päivätoiminnoissa asukastuvilla, palvelutaloissa ja laitoksissa. Lintulammen asukasyhdistyksen vapaaehtoistoimijat ovat tehneet vuoden aikana tuhansia vapaaehtoistunteja. Avuntarvitsijat ja apua tarjoavat voivat ilmoittautua asukastuvalle ja sopia tilojen käytöstä ynnä muista järjestelyistä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

K: Onko Välkkeessä ompelupalveluja?
V: Tilanpuutteen vuoksi ompelimoa ei enää ole. Ompelupalveluita tarjoaa muun muassa Katoppa-tupa kaupungin keskustassa ja Artturintupa Välivainiolla.

K: Voiko Välkkeessä maksaa kortilla?
V: Valitettavasti mahdollisuus on vain käteismaksuun. Ulko-oven vierestä löytyy tosin käteisautomaatti.

 

Font Resize