Unelmien liikuntapäivänä 10.5. liikutaan luonnossa

Höyhtyän Välkkeellä maksuton Inbody-mittaus torstaina 19.4.
11.4.2018
EU-ruokakassijako Höyhtyän Välkkeellä ke 9.5. kello 10
24.4.2018

Lintulammen asukasyhdistys juhlistaa Helatorstaina 10.5. vietettävää Unelmien liikuntapäivää luontoliikunnalla. Lintulammen koululta kello 14 starttaavan Lintulammen Liiku luonnossa päivän ohjelmassa on takavuosien legendaarisen Nokelan koulun rehtorin Sulo Lehdon mukaan nimetyn Supen polun uudelleen vihkiminen. Lisäksi on luvassa rastitehtäviä osallistujille sekä tietysti makkaranpaistoa ja pillimehua.

Pyydämme osallistujia saapumaan Lintulammen koulun yläpihalle jo kello 13.45, josta lähdemme yhdessä tehtävärasteille kello 14. Koko perheelle ja kaiken kuntoisille tarkoitettuun tapahtumaan on vapaa pääsy, makkaratkin ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan liikkumaan luonnossa!

 

Vastaa

Font Resize