Höyhtyän Välkkeellä maksuton Inbody-mittaus torstaina 19.4.

Poikkeuksia Välkkeen aukioloon
29.1.2018
Unelmien liikuntapäivänä 10.5. liikutaan luonnossa
23.4.2018

Oulun Hansa-apteekin apteekkari Janne Leino mahdollisti Pertti Haipolan yhteislauluvihkon uuden painoksen julkaisun. (Kuva:Kari Heljasvaara)

Höyhtyän Välke tarjoaa kevään ehkä viimein käynnistyessä maksuttoman Inbody-kehonkoostumusmittauksen torstaina 19.4. kello 12-18. Lisäinfoa mittauksesta saat tästä linkistä.

Inbody-mittaus on osa Höyhtyän Välkkeen hyvinvointiviikkoa. Lähdemme yhdessä sauvakävelylenkille keskiviikkona 18.4. kello 10. Keskiviikon bingo on tuttuun tapaan hyvinvointihenkinen. Palkintoina on paitsi hyvää mieltä, myös pussin täydeltä hedelmiä ynnä muuta mukavaa. Bingoon pääsee mukaan 2 euron nimelliseen hintaan, jolla olet mukana kolmella pelikierroksella. Bingo käynnistyy kello 13.30!

Torstain Laulukööri, yhteislauluhetki on tunnetusti ja tutkitusti hyvinvointia kohentavaa. Kööri avaa äänensä kello 13 johtajanaan director musices, eli musiikkitirehtööri Pertti Haipola. Lauluköörin päätämme rentouttavaan tuolijumppaan.

Välkkeen keittiö tarjoilee hyvinvointi- ja sydänviikolla 16.-20.4. erityisen sydänystävällistä ruokaa. Maanantaina kasviskiusausta ja salaattia, tiistaina puolukkaista lihapataa perunoiden ja lisäkkeen kera. Keskiviikkona tarjolla on broilerpihviä, uunijuureksia ja lisäkettä, jälkkärinä on marjarahka. Torstain ruokana on haukimurekepihvit perunamuusin ja lisäkkeen kera, perjantaina maistellaan siskonmakkarakeittoa. Lounaan hinta on edullinen 5,50 €.

 

Vastaa

Font Resize