Murhamysteeri ja huippumusikaali kevättalven riemuksi

Tule kesätöihin Lintulammelle
24.1.2018
Poikkeuksia Välkkeen aukioloon
29.1.2018

Höyhtyän Välke järjestää kevättalven ratoksi kaksi teatteriretkeä. Lauantaina 17.2. vuorossa on Oulun Työväen Näyttämön 8 naista. Näytelmä on viiltävä jännityskomedia, jossa sukelletaan 1950-luvun maailmaan ja tunnelmaan. Lumen saartaman ranskalaisen porvariskartanon joulun vietto keskeytyy traagisesti, kun perheen isä löytyy huoneestaan murhattuna.

Murhamysteerin tarjoamme lahjahintaan 10 euroa, johon kuuluu kuljetus OTP Travelin kyydillä Välkkeeltä. Esitys alkaa kello 18 ja kyyti lähtee Höyhtyän Välkkeeltä tuntia ennen, eli kello 17. Paluukyyti lähtee esityksen päätyttyä.

Yksi maailman suosituimmista musikaaleista Ouluun!

My Fair Lady on tulvillaan upeaa musiikkia, tarttuvia melodioita, komediaa, draamaa ja romantiikkaa.

Tuttujen, mukaansatempaavien laulujen ja tanssien sekä upeiden kukka-asetelmien täyttämä musikaali kertoo kuvankauniista Eliza Doolittlestä, jonka käytös ja kielenkäyttö eivät vastaa ulkoista kuorta. Rääväsuisen ja karkeatapaisen Elizan elämä saa kuitenkin käänteen, kun päättäväinen kielitieteen opettaja Henry Higgins lyö ystävänsä kanssa vetoa siitä, onnistuuko hän kouluttamaan tytöstä hienon ja salonkikelpoisen seurapiirileidin. Kieliopin ja käytöstapojen opettelun lomassa paatunut poikamies Higgins, kuten moni muukin, havahtuu Elizan todelliseen potentiaaliin…

My Fair Lady esitetään Oulun Teatterissa torstaina 22.3. kello 19 alkaen. Reissun hinta on ainoastaan 30 € kyyteineen. Kyyti teatterille lähtee kello 18.

Ilmoittautumiset kumpaankin esitykseen tehdään Höyhtyän Välkkeelle, käymällä paikalla tai soittamalla numeroihin 08 336223, 044 344 1980 tai 044 514 6071.

Vastaa

Font Resize