Uusi vuosi tuo muutoksia Välkkeeseen
21.12.2017
Murhamysteeri ja huippumusikaali kevättalven riemuksi
25.1.2018

Lintulammen asukasyhdistys palkkaa vähintään 66 nuorta kesätyöhön Oulun kaupungin kesätyösetelillä. Koulujen opot jakavat kesätyösetelit 15-17 -vuotiaille, 1.5.2000-30.4.2003 välisenä aikana syntyneille nuorille ennen hiihtolomaviikkoa 10. Jos et ole koulussa tai opiskelet toisella paikkakunnalla, voit hakea setelin Byströmin nuorten palveluista viikolla 9 tai sen jälkeen osoitteesta Hallituskatu 5a, 90100 Oulu.

Lasten kesäpäiväleirin apuohjaajien paikat ovat täynnä, mutta paljon kesätöitä on yhä jäljellä. Työtehtävät ovat muun muassa vanhusten ulkoiluttamista, tai heidän kanssaan lukemista Hiirosenkodilla ja Höyhtyän palvelukeskuksessa. Höyhtyän Välkkeen keittiöön on tarjolla paikka kesän ajaksi, jolloin neljä nuorta pääsee tutustumaan Välkkeen ruokahuoltoon.

Kesätyöntekijän työaika on 30 tuntia viikossa kahden viikon ajan, josta palkkaa maksetaan 345 euroa, palkan maksaa Lintulammen asukasyhdistys ry.

Pyydämme vapaamuotoista kirjallista hakemustasi mahdollisimman pian  osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Kesätyö2018”. Kirjeposti löytää perille osoitteella Lintulammen asukasyhdistys, Latokartanontie 1, 90150 Oulu, kuoreen merkintä ”Kesätyö2018”. Työtilanteesta voit tiedustella numerosta 045 651 2163.

Toivomme sinun kertovan, millaiseen työhön olet halukas ja mitkä viikot sopivat kesäsuunnitelmiisi parhaiten. Jos jotkut viikot ovat hankalia, kerro siitäkin. Työpaikat täytetään hakujärjestyksessä, joten kannattaa olla nopsana!

 

Vastaa

Font Resize