Uusi vuosi tuo muutoksia Välkkeeseen

Välkkeen jouluaika on yhdessäoloa
30.11.2017
Tule kesätöihin Lintulammelle
24.1.2018

Kiitokset pitkästä työrupeamasta. Puheenjohtaja Tuija Pohjola ja toiminnanohjaaja Joni Meriläinen kiittävät keittiön emännyyden jättävää Riitta Tervakangasta.

Höyhtyän Välkkeen taustayhteisön Lintulammen asukasyhdistyksen toiminta on saanut kuluneen vuoden aikana tunnustusta, monella taholla ja aiheesta. Hanketyöntekijöitä on palkittu, yhdistys on valittu vuoden oppisopimustyönantajaksi ynnä muuta mukavaa ja kannustavaa. Välkkeen matalankynnyksen toiminta sai STEA:n, Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen tukiehdotuksen myös tulevalle vuodelle 2018. Tukitaso on sama kuin aiempina vuosina, eli 105.000 euroa.

Loppusyksyllä pidetyssä yhdistyksen toiminnan tarkastuksessa tarkennettiin eräin osin avustettavan toiminnan rajauksia. STEA:n tukea ei voi käyttää työttömien henkilöiden ruokailun tukemiseen, jonka takia joudumme nostamaan maanantain ja perjantain työttömien lounaan hintaa 2 euroon. Samalla kotiruoka- ja salaattilounaan hinta nousee 50 senttiä, eli uusi hinta on 5,50 €.

Asukasyhdistyksen sivari-Eemeli päätti palveluksensa joulukuun lopulla ja haemme uutta yhteisöllisyydestä ja musiikista kiinnostunutta siviilipalvelusmiestä. Tammikuun pienten lasten muskarit vetää koululaisten ip-ryhmästä tuttu Jyrki. Tervetuloa musisoimaan tuttuun tapaan maanantaina kello 10 – 10.30!

 

Vastaa

Font Resize