Välkkeen jouluaika on yhdessäoloa

Vuoden 2017 oppisopimustyönantaja Lintulammen asukasyhdistys, katso video!
30.10.2017
Uusi vuosi tuo muutoksia Välkkeeseen
21.12.2017

Välkkeen jouluaika 2017

Höyhtyän Välkkeen jouluaika käynnistyy perinteisellä puurojuhlalla torstaina 14.12. kello 11-14. Tapahtumassa tarjotaan joulupuuro ja torttukahvit. Karjasillan seurakunnan kappalainen Olavi Mäkelä ja kanttori Riitta Piippo tuovat joulutervehdyksensä tilaisuuteen, jossa esiintyvät Ynnin tiernapojat. Tiernapoikien esiintymisaika on noin kello 13.20. Koska puurojuhlaa vietetään torstaina, laulukööripäivänä, sen ohjelmisto on vahvasti joululaulupainotteinen. Lauluja johdattelee Ari Vaalamo.

Torstain iltapäivällä vietetetään asukasyhdistyksen vammaisasiakkaiden omaa pikkujoulua.

Lauantaina 16.12. kello 12-14 järjestettävään yksinäisten ja vähävaraisten jouluateriaan osallistuvien tulee ilmoittaa tulostaan etukäteen Välkkeen henkilökunnalle esimerkiksi puhelimitse numeroon 08336223. Tilaisuudessa puhuu Karjasillan seurakunnan pastori Mirjami Dutton ja laulujen säestäjänä toimii luottomuusikkomme Pertti Haipola. TILAISUUS ON TÄYTEEN VARATTU!

Tiistaina 19.12. kello 13 pidettävän Hiirosenkodin joulujuhlan odotetuin ohjelma on naapurin Merikotkan päiväkodin lasten laulu- ja tonttuleikkitervehdys. Seurakunnan tervehdyksen tuo pastori Maija Hyvönen ja laulujen sävelkulusta vastaa Pertti Haipola.

Keskiviikkona 20.12. nautitaan joulun perinteisistä herkuista Välkkeen jouluaterialla, jonka hinta on 8€.

Joulun alusajan tapahtumaketjun kruunaa Karjasillan kirkossa pidettävä Lintulammen joululaulut torstaina 21.12. kello 13 alkaen. Laulujen urkusäestyksen tämmää Pertti Haipola, esilaulajana toimii Kalevi Ilkka ja seurakunnan puolesta joulusaarnan pitää pastori Kimmo Kieksi.

 

 

Vastaa

Font Resize