Hemmottele itseäsi villiyrteillä -iltakurssi 30.5.

Asukasyhdistys jatkaa Tuija Pohjolan johdossa
11.4.2017
Huilumusiikkia lounaan lomaan 9.5. klo 13
4.5.2017

Villiyrttikurssilla keskitytään hemmottelemaan itseä luonnossa kasvavista yrteistä valmistetuilla tuotteilla.
Kurssin vetää luonnontuotekouluttaja Annikka Kujala. Kuva: Kari Heljasvaara, 2016

Hemmottele itseäsi villiyrteillä -iltakurssi 30.5.

KURSSI ON VARATTU TÄYTEEN!

Lintulammen asukasyhdistyksellä on ilo kutsua 12 henkilöä hemmottelemaan itseään Höyhtyän Välkkeen ympäristössä kasvavilla luonnonyrteillä tiistaina 30.5. kello 16-20.30. Iltakurssi käsittää kuuden oppitunnin koulutuksen villiyrteistä sisältäen maastoretken, yrttien keruuta, sekä käytännön kokeiluja villiyrteistä hyvinvointi- ja kauneudenhoitotuotteina. Kurssin vetäjänä toimii tuttuun tapaan luonnontuotekouluttaja Annikka Kujala.

Kurssi on osallistujille maksuton, mutta osallistujamäärärajauksen takia ennakkoilmoittautuminen on välttämätön. Voit tehdä sen joko käymällä Höyhtyän Välkkeessä sen aukioloaikaan tai soittamalla puh. 08 336223 tai 044 3441980. Jalkakylpyä varten tarvitset mukaasi ainakin vadin ja pyyhkeen, mutta mukaan mahtuvat saavat tarkemmat ohjeet kurssin vetäjältä. Ilmoittaudu sen takia mahdollisimman pian!

Tervetuloa tutustumaan, keräämään ja kokeilemaan. Lisätietoja saat myös osoitteesta tervoneneero@gmail.com

Vastaa

Font Resize